Κλείσε ραντεβού για Service

Mε γνώμονα την αξιοπιστία και την ασφάλεια σας

Η Autoland, διαθέτοντας ένα υπερσύχρονο χώρο συνεργείου έκτασης 600τ.μ. και ένα εξαιρετικά
εκπαιδευμένο τεχνικό επιτελείο είναι σε θέση να εκπληρώσει κάθε σας αίτημα.  Ο στόλος των μηχανημάτων μας ανανεώνεται και μεγαλώνει συνεχώς, με τα πιο σύγχρονα και τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία. Στόχος του συνεργείου μας είναι να συνδυάσει ποιοτικές και οικονομικές λύσεις που να ταιριάζουν στον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα και τα πλέον αξιόπιστα, ενώ δεσμευόμαστε για την άψογη εξυπηρέτησή σας, όποιο και αν είναι το ζητούμενό σας.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Στο συνεργείο θα διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε εγγυημένες και άμεσες υπηρεσίες.

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η ομάδα μας, αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους με πλήρη τεχνική κατάρτιση και πολυετή πείρα στο χώρο του αυτοκινήτου, οι οποίοι δεν σταματούν να επιμορφώνονται και να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου.

ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Τώρα σας προσφέρουμε την δυνατότητα να κάνετε την μπαταρία του υβριδικού σας αυτοκινήτου να λειτουργεί σαν καινούργια!

AIR CONDITIONNING

Η χρήση του κλιματισμού αποτελεί μονόδρομο χειμωνα και καλοκαίρι και συμβάλει στην άνεση των επιβατών. Φροντίσατε για την συντήρηση των αγωγών και των φίλτρων του;

ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες για άμεση αποζημίωση της επισκευής του οχήματός σας

Ωράριο Service

Ανοιχτά κάθε μέρα εκτός Κυριακής

Παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας, αναγράψτε το αίτημα ή το πρόβλημά σας, το αυτοκίνητό σας ( αν καθιστάτε δυνατό και την πινακίδα αυτού) και ο διαθέσιμος εκπρόσωπος μας θα σας απασχολήσει το συντομότερο δυνατόν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Δευτέρα – Παρασκευή 9.30-20.30

Σαββάτο 9.30 -15.00

Κλείσε ραντεβού για Service

23310 21888