Καλωσήρθατε στην

Autoland

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο εμπόριο αυτοκινήτων τα τελευταία 45 χρόνια και είναι μέλος του επίσημου δικτύου εξουσιοδοτημένων καταστημάτων Honda-Mitsubishi & Renault-Dacia.

Αυτή η πορεία συνεχίζεται με επιτυχία και ανοδική πορεία των πωλήσεων αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και υπηρεσιών after sales όπως service, φανοποιεία και ασφάλεια, έως και σήμερα.

Επιβραβεύοντας τις προσπάθειές μας όλα αυτά τα χρόνια, το 2002 επεκταθήκαμε στις ιδιόκητες εγκαταστάσεις μας, στη Νέα Περιφεριακή Οδό Βέροιας-Νάουσας στον νομό Ημαθίας.

Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας και θα ικανοποιήσουμε κάθε σας προσδοκία τόσο στις πωλήσεις καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων όσο και στη συντήρηση και την επισκευή τους από το άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Βασική αρχή της εταιρίας μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη πριν και μετά την πώληση του αυτοκινήτου, βασιζόμενοι στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση που μπορούμε να του παρέχουμε με απόλυτο σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του.